MyCards

A Cartamundi legújabb innovációinak egyike a modern Digital Factory. Ez egy digitális gyártósor, amely lehetővé teszi vásárlóinknak, hogy megtervezzék a saját kártyajátékukat. Kinyomtatjuk és kiszállítjuk a személyre szabott játékokat a vásárló otthonába. A személyre szabott játék fokozhatja a márkához kapcsolódó élményt. Nézze meg a videót és ismerje meg ezt az élményt.

>VIDEO>

MyCards Személyre szabott kártyajátékok

Indítson egy egyedi személyre szabott kampányt

A vállalatok mindig keresik a módját, hogyan fokozhatnák a vásárlói élményt. Ennek felbecsülhetetlen és hatékony módja a személyre szabottság biztosítása. Emlékszik az Oszd meg a kóládat kampányra, a Nutella üvegére vagy a Kellog’s kanalára? Ez csak néhány példa arra, hogy a fogyasztók, hogyan vesznek részt márka alakításában. Aztán adjon hozzá egy „játék” nevű apróságot a koncepcióhoz, és megkapja miről is szól a My Cards (Az én kártyám) program. Ez nem más, mint a saját játékélmény létrehozásának lehetősége. Próbálja ki, és szeretni fogja.

Márka ismertségének bővítése az együtt töltött pillanatok alatt

A kártyázás az idő múlásával is népszerű maradt minden korosztályban, egyszerűen azért, mert remek módja az idő együtt eltöltésének és a szórakozásnak. Egy személyre szabott pakli kártya a vállalat márkajelzésével ellátva biztosan egyedülálló márkaélményt nyújt az ügyfeleinek.

Egy időtlen és értékes termék, amely összeköti az embereket

A kártya időtlen termék, amely összehozza az embereket, és a vásárló általi értékelése igen magas. Soha nem megy ki a divatból. A MyCards kampány vonzóbbá tétele érdekében különböző típusú kártyajátékokat tudunk kínálni. Például asztali kártyajátékokat, mint a Memo, Four in a Row, Happy Family, Domino és még sok más kártyát. Ezen felül olyan engedélyhez kötött márkákat is tudunk kínálni, mint a Minyonok, Jégvarázs, James Bond, stb.

MyCards Személyre szabott kártyajátékok

Big Data

A MyCards kampány segít a vállalatoknak, hogy jobban megismerjék a vásárlóikat az összegyűjtött adatokon keresztül vagy felmérés segítségével. Megtudhatják, hogy az emberek miért, mikor és hol választják az Ön márkáját. Az információ birtokában javíthatja a vásárlóival való kapcsolatát. Ez hozzáadott érték a Cartamundi számára is. Megvizsgáljuk a vásárlók játékkal kapcsolatos preferenciáit és viselkedését, amely segítségével jobb tanácsokat tudunk adni.

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne többet megtudni a MyCards kampányról, vegye fel velünk a kapcsolatot!