A játék felfedezés

A Cartamundi története egészen 1765-ig nyúlik vissza. Belga gyökerekkel rendelkezünk, de napjainkban már az egész világon készülnek kártyáink és társasjátékaink, és szerte a világon játszanak velük. Valószínűleg Ön is találkozni fog velünk a társasjáték-tábláján! Mi az a márka vagyunk, amiről nem is tudja, hogy szereti.
Egyszerűen csak a közös játékból is sokat tanulhat. Stratégiát, erkölcsöt, pszichológiát, taktikát, politikát, diplomáciát és még sok mást tanulhat a játék során. A közös játék személyiségfejlesztő hatású érzelmi és szociális vonatkozásban. Megtanulja kezelni a veszteséget és a balszerencsét, illetve azt, hogyan kezelheti a konfliktusokat és a csalódást.
De megtanulhatja azt is, hogyan lehet büszkén, de elegánsan győzni. A játék bölcsebbé tesz minket. A világnak pedig tényleg hasznos lenne egy kis extra bölcsesség, igaz?
A Cartamundi célja, hogy a lehető legtöbb embert elérje a világ minden szögletében, tartozzon bármilyen kultúrához, osztályhoz vagy korcsoporthoz. Mivel a játékok készítése és a velük való játék egy szenvedély, és egyben a hivatásunk.
A játékokat valódi, nagy tudású és sok tapasztalattal rendelkező emberek hozzák létre, akik minden egyes nap a legjobbat hozzák ki magukból. Ezt a szakértelmet minden termékünkben érezheti.
Globális csapatommal együtt vezérigazgatóként az én feladatom, hogy továbbírjam a történetünket a Cartamundi nevéhez méltóan. Ön is fontos része a történetnek, sőt Önnek kulcsszerepe van a varázslatos pillanatok megosztásában. Ezért fogadja őszinte köszönetnyilvánításomat.

Fedezze fel új katalógusunkat:
International/UK Version

International Playing Cards catalog 

     
    Egyedi jellemzők
    Termékkategória