Lépésről lépésre

ASSAltenburger Spielkarten, a Cartamundi német márkája és a Ferrero Kinder már régóta partnerek, legutóbbi együttműködésük 2015-ben volt. Ahogy gyakran lenni szokott, a két márka közötti kapcsolat szinte a nulláról indult; kártyákat gyártottunk a Ferrero Kinder számára, és az ő egyik logójukat kellett használni a miénk helyett. Akkoriban más teendő még nem volt. Az első sikeres együttműködést követő években a Ferrero Kinder minden egyes ránk bízott promóció után egyre jobban megbízott a Cartamundi-ban. A Cartamundi két kézzel megragadta a kínálkozó lehetőséget, hogy lépésről lépésre bizonyítsa a tervezési tehetségét. Mára pedig büszkén jelenthetjük ki, hogy ezeknek az erőfeszítéseknek és lépéseknek a segítségével, sok közös, sikeres együttműködés alkalmával végül sikerült nagyon erős kapcsolatot kialakítani a Ferrero Kinder vállalattal.

Saját kezdeményezésünk

A 2015. évi karácsonyi időszak közeledtével a Cartamundi úgy érezte, hogy a helyzet megérett a továbblépésre és saját kezdeményezésre készítsen egy teljes promóciós akciót a Ferrero Kindernek. Azt gondoltuk, hogy a Kaufland, egy nagy német szupermarket lánc, és egyben hűséges Ferrero Kinder kiskereskedő lenne a legjobb hely a kezdéshez. 2015-ben, az éves adventi akció során, amikor a Kaufland különböző ajándékokat kínál a vásárlóinak az adventi naptár szerinti napokon, megfelelő lehetőség volt a Kinder márkával ellátott, Cartamundi által tervezett és készített ajándék kiosztására. Az új termékkel a tarsolyunkban, alig vártuk, hogyan fog alakulni a promóció.

Kinder Ferrero Promóciós társasjáték
 

Lelkesedés

A Cartamundi hagyományosan egy kártyagyártó vállalat, az elmúlt években hatalmas tudást és tapasztalatot szerzett a társasjátékok gyártásának területén, és alig várta, hogy ezt felhasználhassa. 2015. áprilisában a Ferrero Kinder jóváhagyta az általunk kitalált koncepciót, és a Cartamundi elkezdett a Kinder játékdobozon dolgozni. A Ferrero Kinder, amely a két márka nevével fémjelezve ismert a legjobban, valójában több márkát foglal magában, a Kinder maga pedig esernyőként működik négy márkát felölelve: Hanuta, Kinder Riegel, Duplo és Kinder Country. Ezek mindegyike önállóan megjelenhetett volna a Kinder játékdobozban.

Együtt és külön

A Kinder játékdobozban négy klasszikus társasjáték található. Minden egyes játék egy Kinder márkát jelenít meg, vizuálisan különálló az adott márkát elkülönítő, de közben a Kinder márka részét képező elemként a márkával jelzett dobozban.
A Cartamundi koncepciófejlesztési és márkaépítési szolgáltatásaira és a Ferrero Kinder vállalattal való kapcsolatunkra remek példa a játékdoboz, amely, bár a Kaufland adventi akciójára készült, a Ferrero Kinder is felhasználta a saját karácsonyi promóciós csomagjában és számos kiskereskedő átvette.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatban
az alábbi űrlap kitöltésével!

     
    Egyedi jellemzők
    Termékkategória